Abonner på nyheter
Bli medlem
Medlemsforum

Båtskyss

Skrevet av: , publisert 26.01.2012

TRANSPORT TIL FYRET

 

Vil du bli fraktevenn?

Vil du bli fraktevenn? 
Ryvingens venner trenger gode venner som kan frakte gjester til og fra fyret om sommeren, som en vennetjeneste, uten betaling. Har du egnet båt (fra ca. 16 fot og oppover) og har lyst til av og til å gjøre en vennetjeneste for Ryvingens venners gjester, kontakt herpede@gmail.com eller ring 91609356 for mer info.Det finnes ulike måter for transport til fyret:

- Tregde feriesenter. Rib med plass til 12 personer og båtfører. Ring 38268800 for avtale. (Vanligvis kr. 1500.- en vei..t/r kr. 3000.-)

http://www.feriesenter.com/

 

- Andre transportmuligheter

Ta evt. kontakt med vertskapet i sommerperioden (uke 26 - 33)  for info om transport,

+47 97779350 eller på mail: ryvingensvenner@gmail.com 

Gjelder transport utenom sommerperioden kan Anja Hagen kontaktes på +47 99414944 eller på mail

ryvingensvenner@gmail.com 
 
Pris på transport avtales på forhånd.

- Vennetjeneste
Kjenner du noen som har båt i området ved Mandal, kan det muligens tenkes at disse kan gjøre en vennetjeneste. Ta i tilfelle direkte kontakt. Sjekk medlemslisten - hvis du er medlem i Ryvingens venner. Du må logge inn for å få adgang til medlemslisten. Styret i Ryvingens venner organiserer ikke transport til fyret. Dette må ordnes av den enkelte besøkende. Men Ryvingens venner kan informere om muligheter (se info ovenfor).

TIPS: Redningsvest er nå påbudt for personer i båter i fart under 8 meter. Ha den på under transporten til og fra fyret. Redningsvest og VH er to viktige ting som kan redde liv! VHF, kanal 16, er i direkte kontakt med Rogaland radio og Hovedredningssentralen for Sør- Norge. Sjekk med båttransportør at det er redningsvester tilgjengelig. Hvis ikke må du ta med redningsvest selv.

 Oppdatert 7. mars 2018  hp